ASUS va aduce și în România la sfârșitul săptămânii noul media player O!Play Gallery. Misiunea lui ASUS O!Play Gallery este să mijlocească relația dintre conținutul multimedia de pe PC și TV-ul din living, dar și conectarea televizorului la internet cu ajutorul unei interfețe prietenoase. O!Play Gallery are chiar și un buton denumit iPod. Odată apăsat, îți permite să vezi filme și poze din iPod sau iPhone direct pe TV.

 

Mai ciudat decât butonul mai sus amintit este cel pe care scrie My Life. Nu este pentru milisecundele ce se spune că trec atunci când treci pe lumea cealaltă, iar viața ți se derulează rapid prin fața ochilor. Când apeși „My Life” se va deschide un calendar unde găsești toate pozele încărcate în funcție de data când au fost realizate.

O!Play Gallery are o mulțime de opțiuni de conectare, iar dacă te uiți cu atenție la poza acestui „post”, vei vedea că media player-ul vine chiar și cu cititor pentru demult uitatele (credeam) carduri de memorie Compact Flash, alături de cititoarele SD/MMC și Memory Stick.

Redarea este la rezoluție de până la 1.080p, dar O!Play Gallery vine și cu un mic neajuns. Nu are soluție de stocare inclusă. De pildă, dacă vrei să înregistrezi ceva de pe internet, ai nevoie de un hard disk de 3,5 inci (cele pentru desktop PC-uri și capacitate după pofta inimii). O!Play Gallery te costă aproximativ 700 lei, dar dacă pui în calcul și un hard disk bunicel trebuie să pui de-o parte cam 1.000 lei.