Am auzit mulți cârcotași care spuneau cu convingere că nu pot scrie rapid pe tastatura virtuală de pe ecranul iPad-ului. Ce-i drept, nici eu nu mi-am scris vreodată articolele pe iPad pentru că am mai mult spor pe cea de la PC. Ei bine, Belkin tocmai a lansat o tastatură cu butoane destul de mari pentru a deveni eficientă la scris, dar destul de suplă pentru a-ți acompania tableta într-o husă elegantă: Keyboard Folio.

 

Keyboard Folio nu are nevoie de vreun cablu pentru că se conectează la tabletă prin Bluetooth și nu se bazează nici pe atât de prețioasa energie din bateria tabletei. În schimb, vine cu o baterie internă pe care trebuie să o reîncarci după 60 de ore! Așadar, probabil că vei uita încărcătorul tastaturii acasă când pleci câteva zile în „misiune”.

După cum spuneam mai sus, Keyboard Folio nu este doar o tastatură, ci și husă pentru iPad 2, iar aceasta este făcută în așa fel încât să-ți susțină tableta la diferite unghiuri de vizualizare, totul pentru confort cât mai mare la scriere. Până acum nu am văzut o combinație mai reușită de husă + tastatură, deși, trebuie să recunosc, prețul mă dezarmează un pic: 420 lei. Este, totuși, în linia generală de prețuri pentru accesoriile iPad.