Canon a prezentat o nouă fotocameră bijuterie, cu dimensiunile de numai 78,6×60,2×29,3 mm. PowerShot N o fi mică, dar senzorul de 12,1 megapixeli poate rezolva orice situație care cere un instantaneu rapid. Mai mult, micuța fotocameră vine și cu conectivitate Wi-Fi, ca să trimiți imediat pozele pe Facebook sau filmele pe YouTube.

 

\"(w540)

Și dacă e vorba de filme, PowerShot N știe să le înregistreze la rezoluție Full HD. De văzut, vei vedea tot pe ecranul tactil, cu diagonala de 2,8 inci. Da, este și el micuț, pe măsura fotocamerei, dar poate fi rabatat, așa că vei putea fotografia din aproape orice unghi fără să pierzi ceva important prin cadru. PowerShot N vine și cu un efect video Super Slow Motion care ar putea fi extrem de amuzant atunci când captezi vreo farsă făcută unui prieten sau dacă pur și simplu te interesează să prinzi un detaliu interesant care ar putea scăpa ochiului într-o filmare obișnuită.

\"(w540)

Obiectivul de 28 mm nu este vreo performanță fotografică, dar nici nu face de rușine clasa fotocamerelor ultracompacte. Zoom optic aduce un factor de mărire de 8x și este ajutat de un sistem de stabilizare a imaginii care ar trebui să te scape de efectul de tremurat al mâinii. Canon nu a spus încă nimic despre data lansării, dar probabil că nu vom avea mult de așteptat până la sosirea lui PowerShot N chiar și în România.