Știință & Tehnică împreună cu Cinema City te invită la un super film. Ești creativ, ai imaginație și umor, îți plac block-busterele SF? Răspunde la o întrebare…

 

…neconvențională și ai șansa de a câștiga 30 de invitații-duble la avanpremiera filmului-eveniment al verii 2011: Cowboys & Extratereștri.

1873, deșertul Arizona. Un străin (Daniel Craig) care şi-a pierdut memoria şi nu-şi mai aduce aminte nimic legat de trecutul său ajunge, în rătăcirile lui, în Absolution, un orăşel din mijlocul Vestului Sălbatic. Singurul indiciu legat de trecutul său este o brățară bizară pe care o are prinsă de mâna stângă. Va descoperi rapid că locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu străinii şi că nimeni nu face vreo mişcare fără știrea temutului colonel Dolarhyde (Harrison Ford). Întreaga ordine a asprei așezări este, însă, dată peste cap în ziua când orășelul este atacat de prădători veniți din spațiu. Singura speranţă de salvare este acum străinul care îşi dă seama că deţine un secret care ar putea fi unica şansă a oraşului de a lupta împotriva monştrilor extratereştri.

\"(w540)

Cowboys & Extratereștri este regizat de Jon Favreau, un maestru al blockbusterelor cu efecte speciale spectaculoase (Iron Man 1 & 2), iar scenariul este semnat de echipa care a creat Star Trek (filmul din 2009). În ciuda premisei trăsnite de la care pornește povestea, mulți critici au elogiat filmul, mai ales grație jocului lui Craig și Ford, foarte convingători și autentici.

Știință & Tehnică împreună cu Cinema City te invită la avanpremiera Cowboys & Extratereștri din 23 august, la Cinema City, IMAX din cadrul mall-ului AFI Cotroceni din București. Tot ce ai de făcut este să răspunzi prin comentariu la următoarea întrebare:

 

Ce armată română crezi că ar fi avut o șansă în lupta cu extratereștrii invadatori?

  • pandurii lui Tudor Vladimirescu

  • plăieșii lui Ștefan cel Mare

  • haiducii lui Iancu Jianu

  • Oastea cea mare a lui Mircea cel Bătrân

  • alta (numește-o tu în comentariu)

Cele mai interesante, documentate sau haioase 30 de răspunsuri vor fi premiate cu câte o invitație dublă, valabilă pentru seara de 23 august. Câștigătorii vor fi anunțati luni 22 august, la ora 14.00, pe site-ul nostru, la sfârșitul acestui articol. Dacă te vei număra printre câștigători, pentru a intra în posesia invitației valabile pentru 2 persoane, trebuie să te prezinți cu cartea de identitate pe 23 august, la ora 18.30, la Cinema IMAX din AFI Cotroceni.

Regulamentul Concursului.

CASTIGATORII CONCURSULUI SUNT:

1.    Ioan Cristian
2.    Gabriela Ivanescu
3.    Cristian Pache
4.    Cristian Cojocaru
5.    Mihai Secuianu
6.    Ana-Maria Onose
7.    Cristian Crunteanu
8.    Cyrus Reznik
9.    Mihaela Muntean
10.   Anu Ska
11.    Valcu Valentin
12.    Badescu Monica
13.    Nicolaie Dan
14.    Mihailescu Adriana
15.    Cobzaru Nicoleta Andreia
16.    Silviu Marin
17.    Mărgărit Bogdan
18.    Florina Gheorghe
19.    Victor Nemtanu
20.    Bogdan Andrei Leparda
21.    Stanciu Valentin
22.    Daniel Popescu
23.    Flori Tudor
24.    Ifrim Mihai
25.    Crinu Cirstea
26.    Smarandita Popii
27.    Răzvan-Alexandru Duţă
28.    Mihaela-Lavinia Păgilă
29.    Patrascu Marius
30.    Victor Toma

Vă mulțumim tuturor pentru participarea la concursul nostru și vă așteptăm mâine, 23 august, la ora 18.45, la cafeneaua din Cinema City, mall AFI Cotroceni din București, cu Cartea de Identitate pentru a va ridica invitatiile-duble la film. Precizati faptul ca sunteti castigatorii concursului desfasurat pe site-ul www.stiintasitehnica.com

(Anu Ska, te rugăm să trimiți un e-mail pe contact@stiintasitehnica.com în care să ne spui numele tău complet și CNP-ul).