Revista Știință&Tehnică împreună cu editura Aquila te provoacă să descoperi știința prin intermediul unei serii de enciclopedii de înaltă ținută, accesibile tuturor vârstelor.

 

Află totul despre dinozauri, despre minunile naturii, invențiile care au schimbat lumea sau evoluția omului prin intermediul colecției de enciclopedii Aquila pe care le poți câștiga în cadrul concursului nostru. Tot ce ai de făcut este să identifici 10 fotografii tematice în strânsă legătură cu premiul săptămânii, iar revista Știință&Tehnică împreună cu Editura Aquila pun la bătaie, în fiecare săptămână, trei enciclopedii exaustive, cu informații bogate, de ultimă oră și imagini spectaculoase.

Concursul „Descoperă Știința!” se desfășoară între 6 august și 30 decembrie 2012, iar printre premiile puse la dispoziție de Editura Aquila se numără enciclopediile: 1000 de dinozauri, 1000 de minuni ale naturii, 1000 de minuni arhitecturale, 1000 de invenții, descoperiri și idei geniale, Cum funcționează lucrurile, Enciclopedie ilustrată. Arborii, Istoria completă a evoluției umane sau Marea enciclopedie a cunoașterii.

În săptămâna 6-12 august, vă provocăm să descoperiți fascinanta lume a dinozaurilor, prin intermediul enciclopediei 1000 de dinozauri. Graţie acestei cărţi, vă veţi aventura într-o călătorie ştiinţifică în regatul dinozaurilor şi al rudelor acestora. Vă prezentăm toate speciile celebre, de la primele reptile până la giganticii dinozauri, reptile marine sau înaripate. Peste 1.000 de imagini şi descrieri detaliate aduc uriaşele reptile din nou la lumină şi aruncă o privire asupra modului lor de viaţă şi a mediului înconjurător. Aici se dezvoltă întreaga varietate de specii până la dispariţia acestora. Datorită indicaţiilor detaliate şi celor peste 300 de specii, locuri şi descoperitori, mediu de viaţa şi epocă, hrană, mărime corporală şi greutate, această carte este de neînlocuit pentru orice admirator al dinozaurilor.

Tot ce ai de făcut pentru a intra în posesia cărtii este ca până pe 12 august 2012, la ora 0:00, să identifici cei 10 dinozauri din imaginea de mai jos și să trimiți un e-mail cu numele acestora la contact@stiintasitehnica.com cu subiectul CONCURS AQUILA DINOZAURI. În cazul în care mai mulți cititori Științ&Tehnică identifică corect cei 10 dinozauri, cei trei câștigători ai enciclopediilor 1000 de dinozauri vor fi desemnați prin tragere la sorți. Citește aici regulamentul complet al concursului. Îți urăm succes!