Ce înseamnă sustenabilitatea în România? Pe data de 20 aprilie 2017, o serie de branduri din industrii diverse participă la „Sustainability: Shaping the Future of Brands”, implicându-se într-o dezbatere, care să ne arate „the big picture” în privința modului în care firmele și oamenii înțeleg ideea de sustenabilitate.

Conferința își propune să vină cu exemple de „best practices”, evidențiind proiectele de succes din domeniu, dar și să analizeze trendurile globale în materie de CSR și sustenabilitate. De asemenea, un punct important se referă la generația „Millennials”: sunt tinerii atrași de companii sustenabile, cu o cultură organizațională a dezvoltării durabile? Care sunt provocările pentru angajatori?

În cadrul evenimentului vor participa numeroși speakeri, reprezentând companii foarte prezente în România (Unilever, Samsung, L’Oreal, ING, DHL, Renault, Ursus, PwC sau BASF), dar și Francesca Palamidessi, reprezentanta GRI (Globar Reporting Initiative), care va vorbi despre cele mai noi standarde de raportare în materie de sustenabilitate.

Mai multe detalii pe site-ul conferinței și pe pagina de facebook a evenimentului.