Preşedintele reales al Rusiei, Vladimir Putin, a confirmat faptul că ţara sa testează arme psihotronice, care pot transforma oamenii în adevăraţi zombie, susţinând astfel spusele ministrului rus al apărării, Anatoly Serdyukov.

 

Arma, ce pare desprinsă din jocurile şi filmele S.F. și care atacă sistemul nervos central al victimei, se află în prezent în planurile de cercetare ale savanţilor ruşi, care speră să o dea în folosinţă până la sfârşitul deceniului.

Nu se cunosc detalii exacte despre înfricoşătoarele arme ale viitorului, însă, potrivit studiilor efectuate undele sau razele de joasă frecvenţă pot afecta celulele cerebrale, schimba starea fiziologică şi chiar face posibilă influenţarea gândurilor unei persoane.

Dezvoltarea armelor electromagnetice este o preocupare a marilor puteri încă din perioada Războiului Rece, din anii \’50, iar ruşii se pare că sunt aproape de reuşită, existând voci care susţin că deja astfel de arme au fost testate de aceştia pentru controlul şi dispersarea mulţimilor.

Planul de producere şi achiziţie a unor super-arme fusese anunţat de ministrul rus al apărării, Anatoly Serdyukov şi confirmat zilele trecute de Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care a declarat că armele cu radiaţii electromagnetice sunt comparabile ca efect cu armele nucleare însă sunt „mai acceptabile în termeni de ideologie politică şi militară”.

 

Sursa