TMK-Artrom este unul din producătorii de top în industria de țevi din oțel fără sudură, destinate prelucrărilor mecanice, industriilor auto, hidraulice, construcțiilor civile și industriale, etc.

tmk-artrom-stiinta-tehnica-2Complexul industrial TMK-Artrom / TMK-Reșița este unul foarte cunoscut și apreciat nu numai pe piața românească, dar mai ales pe cea europeană nord-americană, care a beneficiat de investiții continue în ultimii ani. Cea mai recentă, în valoare de 36 milioane Euro, a fost inaugurată la începutul anului 2018 și constă într-o nouă secție pentru tratamente termice.

tmk-artrom-stiinta-tehnica-3Având peste 2.200 de angajați (peste 1.450 în Slatina și peste 750 în Reșița), întreprinderile TMK realizează anual în România peste 370 de milioane EURO cifră de afaceri, din care majoritatea destinată exportului.

TMK-ARTROM exportă peste 90% din produsele sale în țările membre ale Uniunii Europene și SUA/Canada, dar o mică parte și în Orientul Apropiat, iar TMK-Reșița exportă circa 20% din producția sa către alți producători de țevi, restul fiind destinat consumului TMK-ARTROM ca materie primă.

Pentru mai multe informații vizitați www.tmk-artrom.eu