Trăim în epoca Big Brother – camerele și dronele de supraveghere au devenit dispozitive comune. Atât de comune încât s-au transformat în gadgeturi inteligente, accesibile oricui. În această filosofie se înscriu și trei noi modele lansate de Philips în țara noastră.

în acest context, camerele de supraveghere Philips InSightHD comercializate în România de Gibson Innovations vă asigură o conexiune permanentă cu casa, biroul, copilul, animalul de companie sau orice altceva doriți să monitorizați, de oriunde v-ați afla, direct de pe smartphone sau tabletă. Singura condiție este ca dispozitivul mobil să fie conectat la internet.

Cele trei modele din gamă – M115, M120 și B120 – se conectează la rețeaua Wi-Fi a casei sau a biroului și tot ceea ce se întâmplă în camera respectivă poate fi vizualizat pe ecranul dispozitivului mobil, într-un flux video HD, prin intermediul aplicației InSight+ disponibilă în App Store și GooglePlay.

Camerele de supraveghere Philips sunt dotate cu senzori de mișcare și sunet astfel încât, în funcție de setări, pot emite alerte și veți putea vedea imediat ce se petrece. Opțional, prin intermediul iVideon, puteți stoca în cloud înregistrările efectuate pe baza unui abonament lunar.

Dintre cele trei modele, ne-a atras atenția Philips InSightHD M115, care oferă calitate și fiabilitate la un preț accesibil. Această cameră poate fi montată pe un trepied universal astfel încât să obțineți unghiul perfect pentru supraveghere. Este capabilă de streaming la rezoluție 720p în format H.264 și are microfon pentru înregistrarea sunetului din cameră.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul: cel recomandat pentru Philips InSightHD M115E/12 este 469 lei.