Potrivit Jailbreak Dream Team, Absinthe 2.0, jailbreak-ul dedicat sistemului iOS 5.1.1 este gata şi poate fi descărcat. Absinthe 2.0 permite accesul la root al utilizatorilor şi instalarea aplicaţiilor neautorizate de Apple.

 

Jailbreak-ul prin Absinthe 2.0 se efectuează neconectat la PC, astfel că dispozitivele îşi păstrează aceste permisiuni şi după o reboot-are.

Absinthe 2.0 este primul jailbreak în mod neconectat dedicat celei de-a treia generaţie de iPad, dar poate fi utilizat cu succes şi pentru iPhone4S, 4 sau 3GS, pentru primele două generaţii iPad, precum şi pentru iPod Touch, cu condiţia ca acestea să ruleze iOS 5.1.1.

Cei de la Jailbreak Dream Team se aşteaptă ca Absinthe 2.0 să aibă peste un milion de descărcări şi cred că Apple nu va face nimic împotriva acestuia, cel puţin până la lansarea iOS 6, a cărui versiune beta va fi curând lansată.

Pentru cei care îşi asumă riscurile unui jailbreak (printre care şi pierderea garanţiei dispozitivului), tutorialul de instalare, precum şi Absinthe 2.0 pot fi descărcate de aici.

 

Sursa