Trei echipe ale Centrului Alexandru Proca pentru Inițierea Tinerilor în Cercetarea Științifică, din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA, au participat la cea mai mare competiție de proiecte de cercetare pentru elevii de liceu, INTEL-ISEF 2017.

Competiția s-a desfășurat în perioada 14-20 mai 2017 la Los Angeles, având peste 1.900 de participanți din 78 de țări și însumând aproximativ 900 de proiecte de cercetare.

Una dintre cele trei echipe participante din partea Centrului Alexandru Proca, Medical Reabilitation, formată din Ana Maria Tudorache și Miruna Ojoga (eleve ale Liceului Internațional de Informatică București), a obținut medalia pentru premiul 4, topica Biomedical Engineering. Este o medalie pe care România nu a mai obținut-o în ultimii 4 ani!

Prin toate demersurile făcute, INCDIE ICPE-CA, prin Centrul Alexandru Proca, susține pregătirea tinerilor talentați din licee în domeniul științific, astfel încât ulterior aceștia să fie atrași în mediul cercetării-dezvoltării.