Dragii noștri, la Sci+Fi FEST 2017 echipa Știință & Tehnică a susținut prima prezentare publică a Marii Expediții Americane, odată cu lansarea ediției speciale a revistei, din septembrie, dedicată celui mai ambițios proiect din istoria S&T. Urmează, însă, și alte prezentări pentru marele public.

Pe 25 octombrie, la Casa Experimentelor, mulțumită sprijinului BASF, echipa Știință & Tehnică vă dă din nou întâlnire, în special celor mici și tinerilor, în cadrul unei prezentări de zile mari, unde veți avea ocazia să îi ascultați și să discutați cu profesorul Alexandru Mironov, redactorul-șef Marc Ulieriu, vânătorul de eclipse Cătălin Beldea și tech-editorul S&T Claudiu Andone.

marea-expeditie-americana-casa-experimentelor-stiinta-tehnica-1

Temele și subiectele sunt foarte variate, fiind legate de vizitele și interviurile pe care echipa Știință & Tehnică le-a avut la NASA, BASF și alte instituții și companii de anvergură, culminând cu observarea așa-numitei Marea Eclipsă Americană. Vrem ca, prin acest demers, să îi motivăm pe copii și tineri să înțeleagă de ce e importantă dezvoltarea personală și urmărirea performanței, iar pe părinți să le acorde sprijinul necesar celor mici să-și urmeze visurile.

Informații logistice despre această întâlnire aflați din evenimentul de pe Facebook.

Eveniment organizat cu sprijinul BASF.