Credeați că doar românii au avut strămoși uriași, așa cum clamează toți aiuriții pe internet? Au existat și alţii, ba chiar au avut și coarne, dacă este să ne luăm după emailul pe care promit să nu îl mai pomenesc niciodată.

Iată ce spune acesta: „Sayre este o regiune din Bradford County, Pennsylvania, unde în 1880 a fost descoperită o movilă funerară care conținea câteva cranii și oase umane ciudate. Scheletele au aparținut unor ființe umane normale din punct de vedere anatomic, dar craniile lor aveau coarne. Înălțimea lor depășea cu puțin doi metri. Nu era însă pentru prima oară când schelete mari și încornorate erau dezgropate în America”.

Buuun! Hai să răsfoim puțin internetul și să vedem ce mai spune! Cum? Este vorba doar despre o legendă urbană? Dr. G. P. Donehoo, A. B. Skinner și W. K. Moorehead, cei trei arheologi care ar fi descoperit uriașii încornorați de la Sayre, SUA, nu au pomenit niciodată despre ei în articolele lor științifice?

Nu există niciun craniu încornorat care să fi fost studiat, nici la Sayre și nicăieri altundeva? Toți cercetătorii citați în publicațiile obscure în care se mai amintește de trăznaia aceasta au negat faptul că ar fi vorbit vreodată despre așa ceva? Alții nici măcar nu există? Fotografiile sunt doar farse în photoshop sau falsuri grosolane?

Oare ce se întâmplă? Ne aflăm în fața unei conspirații mondiale care vrea să ascundă uriașii cu sau fără coarne, cu sau fără două rânduri de dinți sau cu alte trăsături demonice? Nu, doamnelor și domnilor, nu ne aflăm în fața niciunei conspirații iudeo-masonico-sataniste, illuminati, flăcări violet sau mai știu eu ce.

Ne aflăm doar în fața unei mari tâmpenii promovate pentru credulii de pretutindenim de site-uri și publicații avide de audiență cu orice preț. Nu există decât șarlatani, creduli și oameni de bună credință. Unde vă veți clasa, ține doar de dumneavoastră și de inteligența dumneavoastră.

Citește aici întregul articol
„TOP 10: Marile mistere ale lumii… EXPLICATE”